. Olemme sitoutuneet suojaamaan yksityisyyttäsi aina, kun vierailet sivustolla. Lue tämä tietosuoja- ja evästeseloste (”seloste”), jotta ymmärrät, miten käytämme ja suojaamme kaikkia henkilötietojasi, jotka meille jaat. Selosteen on tarkoitus auttaa sinua tekemään tietoisia päätöksiä käyttäessäsi sivustoa ja sen kautta tarjottuja palveluja.

Sale Mania Oy asiakkaana meille antamiasi henkilötietoja käytetään viestinnän segmentointiin ja kohdentamiseen, erikoistarjousten ja -sisällön tarjoamiseen,

Evästeet 

Evästeet

Cookie (eväste) on pieni tiedosto, joka tallennetaan tietokoneeseen. Yleensä sivustot käyttävät evästeitä parantaakseen käyttäjäkokemusta sisäänkirjautumisen yhteydessä. 

 

EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ JA YKSITYISYYDEN SUOJA SIVUSTOLLA

salemania.fi palvelussa käytetään cookie- eli evästetiedostoja sähköisen viestinnän tietosuojalain (15.6.2004 N:o 516/2004) ja etenkin sen 1. luvun 1., 7. ja 9. momentin mukaisesti. Evästetunnistusta käytetään mittaus- ja tutkimustarkoituksiin palvelun käytön tyypin ja määrän selvittämiseksi. Evästetunnistuksen avulla ei voida eikä pyritä yhdistämään evästetunnistetietoja sivuston käyttäjän henkilö- tai yhteystietoihin eivätkä evästeet mahdollista käyttäjän päätelaitteen laitonta käyttöä kuten tiedostojen kopioimista tai poistamista.

Käyttäjä voi halutessaan kieltää evästeiden vastaanottamisen internet-selaimensa asetuksista, mutta se voi aiheuttaa toimimattomuutta sivujen käytössä eikä sitä suositella.

 

 

Sammuta evästeet

Jos et halua hyväksyä evästeiden käyttöä, voit muokata selaimesi asetuksia hylkäämään evästeet automaattisesti tai ilmoittamaan, kun sivusto tallentaa evästeen. Huomaa, että power.fi ei toimi oikein, jos poistat evästeet käytöstä.

Evästeiden poistaminen

Voit myös poistaa evästeitä, jotka on tallennettu tietokoneelle. Tämä tehdään selaimen valikon kautta. Miten tämä tapahtuu, riippuu selaimesta. Huomaa, että ne voidaan luoda uudelleen seuraavan kerran kun käyt power.fi:ssä.

Evästeiden käytön hyväksyminen

Kun vierailet salemania.fi:ssä, hyväksyt, että käytämme evästeitä kuten edellä mainittiin. 


Mitä ovat evästeet? 
Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka sivusto tallentaa tietokoneellesi. Eväste sisältää yleensä sivuston nimen, evästeen ”eliniän” (eli miten kauan se säilyy laitteellasi) ja arvon, joka on yleensä sattumanvarainen numero. 
Evästeiden avulla sivusto toimii tehokkaammin. Ne lähettävät myös tietoa sivuston omistajalle. Evästeiden avulla käyttäjät on mahdollista erottaa toisistaan, minkä ansiosta kunkin käyttäjän sivustolla vierailu voidaan räätälöidä henkilökohtaiseksi ja parantaa siten käyttökokemusta. 
Evästeet eivät vahingoita tietokonettasi. Ne eivät sisällä mitään luottamuksellisia tietoja, kuten sähköpostiosoitetta tai maksukortin tietoja.

Miksi henkilötietoja kerätään evästeillä? 
Meille antamasi eväste- ja verkkojäljitesuostumuksen laajuudesta sekä kerätyistä henkilötiedoista riippuen käytämme tietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • - sivuston käytön helpottaminen
  • - tiedon tallentaminen siitä, millä sivuston alueilla olet käynyt, miten pitkään siellä viivyit ja mitä tuotteita katsoit ja ostit, jotta voimme tarjota sinulle mukautetun käyttökokemuksen muun muassa esittämällä tietoa tuotteista ja kampanjoista, joista uskomme sinun olevan kiinnostunut
  • - ostomieltymystesi analysointi (markkina-, asiakas- ja tuoteanalyysi)
  • - tuotesuositusten esittely sivustolla sekä sinulle lähettämässämme viestinnässä ja mainoksissa, joita näet vieraillessasi muilla sivustoilla
  • - sivuston tutkiminen, kehittäminen ja parantaminen, esimerkiksi käytettävyyden parantaminen evästeiden antaman tiedon perusteella
  • - sisäänkirjautumisen mahdollistaminen, jotta pääset käsiksi tekemiisi tilauksiin liittyviin tietoihin ja muihin meille antamiisi tietoihin sivuston ”Omat sivut” -osiossa
  • - ostoskorisi sisällön tallentaminen siirtyessäsi kassalle sekä sen varmistaminen, että se on käytettävissäsi kun palaat sivustolle
  • - asiaankuuluvan tiedon tarjoaminen sinulle ja muille asiakkaille sivuston käytön aikana.

Mikä on laillinen peruste henkilötietojen keräämiselle evästeiden avulla? 
Kun saavut sivustolle, sinulta pyydetään suostumus evästeiden käyttöön napsauttamalla ponnahdusikkunan ”Hyväksyn”-painiketta. Antamalla suostumuksesi hyväksyt sen, että keräämme, käytämme ja siirrämme henkilötietojasi tämän selosteen mukaisesti. 
Jos haluat perua suostumuksesi tai haluat saada ilmoituksen aina, kun evästettä käytetään, voit määrittää selaimesi asetuksiin kiellon evästeiden tallentamiseen. Selaimesi valikon ohjeesta saat tietoa siitä, miten kielto asetetaan. Jos et hyväksy evästeiden käyttöä, sivuston käyttökokemuksesi on puutteellinen ja monet sivuston toiminnot eivät toimi lainkaan.

Millaisia evästeitä käytämme? 
Sivustolla käytetään kahdenlaisia evästeitä:

  • Ensimmäisen osapuolen evästeitä, joiden avulla voimme tarjota sinulle hyvän käyttökokemuksen sivustollamme – voit esimerkiksi tallentaa tuotteita ostoskoriin tai tarkastella viime vierailusi jälkeen lisättyjä uusia tuotteita.
  • Kolmannen osapuolen evästeitä, jotka kuuluvat muulle kuin osoitepalkissa näkyvälle sivustolle. Käyttäjän selaushistoriaa on mahdollista seurata kolmannen osapuolen evästeillä.